Bekijk onze blog | Advies bij Schulden | Gratis hulp bij schulden
Hét betrouwbare gratis
adviesbureau bij schulden
budgetrecepten

Budget recepten deel 2

Heb je zo genoten van budget recepten deel 1. Hieronder heb ik voor jou nog eens 3 snelle budgetrecepten op een rij gezet. Of het nou een snelle pasta is of een heerlijk bord vol nasi. Er zit vast iets lekkers tussen. Goedkoop, gezond en hartstikke lekker!

Lees meer
Hoe serveer je gezond eten met een krap budget

Hoe serveer je gezond eten met een krap budget?

Dag in dag uit, ontbijt, lunch en avondeten. Dit kost niet alleen veel tijd, maar om het even heel zwart-wit te stellen, het kost ook veel geld. Hieronder vind je handige tips om gezond eten te serveren met een krap budget.

Lees meer
ouderen laten toeslagen liggen

Ouderen laten toeslagen liggen

Veel ouderen laten toeslagen liggen omdat ze vaak geen idee hebben dat zij in aanmerking kunnen komen voor bepaalde toeslagen. Hierdoor lopen zo’n 230.000 senioren mogelijk jaarlijks duizenden euro’s mis aan huur- en zorgtoeslag.

Lees meer
budget kooktips

Budget kooktips

Lijkt goedkoop en gezond koken onmogelijk? Dat hoeft niet waar te zijn. Kook goedkoop en voordelig met deze budget kooktips.

Lees meer
Budgetrecepten geld besparen

Budget recepten deel 1

Elke dag hetzelfde dilemma. Wat gaan we vanavond eten?! Dit op zich, kan al lastig genoeg zijn. Heb je dan ook nog weinig te besteden hebt EN wil je toch een gezonde maaltijd neerzetten? Hieronder heb ik voor jou 3 snelle budget recepten op een rij gezet.

Lees meer
WSNP en budgetbeheer

WSNP en budgetbeheer

Tot nu toe was er voor de combinatie WSNP (wettelijke schuldsanering) en budgetbeheer doorgaans geen correctie mogelijk in het VTLB. Per januari 2019 is dit veranderd. Wij leggen het uit.

Lees meer
budget activiteiten

Budget activiteiten

Ben je op zoek naar activiteiten waar je geen (of weinig) geld voor nodig hebt? Hieronder lees je hoe je met een klein budget toch leuke activiteiten kunt doen.

Lees meer
bespaartips

Bespaartips in de winter

Het wordt langzamerhand steeds kouder. Vooral tijdens de winter loont het om jezelf de vraag te stellen: “hoe kun je energie besparen?”. Lees hier de beste bespaartips voor het besparen van energie in de winter!

Lees meer
Geld besparen feestdagen

Besparen met kerst? Wij hebben de tips!

Wil jij ook besparen met kerst? Wij hebben de tips voor jou op een rijtje gezet! In deze duurste tijd van het jaar kan je soms wel een handje hulp gebruiken, dus lees onze tips snel door. Heb je zelf ook goede tips? Laat het ons weten!

Lees meer
Whatsapp