Budget recepten deel 1

Elke dag hetzelfde dilemma. Wat gaan we vanavond eten?! Dit op zich, kan al lastig genoeg zijn. Heb je dan ook nog weinig te besteden hebt EN wil je toch een gezonde maaltijd neerzetten? Hieronder heb ik voor jou 3 snelle budget recepten op een rij gezet.

Homemade Turkse Pizza’s       

Een homemade Turkse pizza is een makkelijk te bereiden budget recept.  Het fijne aan de Turkse pizza is dat je alle soorten groentes eraan kunt toevoegen. Heb je kinderen? Dan is het ook nog eens leuk om samen in de keuken te staan en de pizza’s te maken. Voor deze heerlijke pizza’s betaal je ongeveer (afhankelijk van welke ingrediënten gebruikt) zo een € 6,80.

Pasta met bloemkool en spek

Wil je een snel gerecht op tafel zetten? Ga dan voor een pasta met bloemkool en spek. Ik raad je aan om vooral te variëren. Gebruik om je recept nog goedkoper te maken bijvoorbeeld iets wat je al in huis hebt. Denk hierbij aan kipfilet of gehakt in plaats van spek. Super budgettip: koop bloemkoolroosjes uit de diepvries. Heel makkelijk, goedkoop en vooral; net zo gezond!

Tagliatelle met tijm en zoete aardappel

Dit recept is voor 4 personen en snel klaar. Nou is tagliatelle niet de allergoedkoopste pasta variant. Je kan dus ook in plaats van tagliatelle ook een andere pasta soort gebruiken. Je bent hier gemiddeld € 3,04 aan kwijt.

Ik hoop dat je de budget recepten lekker vond! Zo zie je maar dat je voor weinig geld toch lekker en gezond kan eten. Kan je niet wachten met besparen en wil je nog meer tips en tricks? Speur even rond op onze blog.