Hoger beroep WSNP - Advies bij Schulden
Hét betrouwbare gratis
adviesbureau bij schulden

Hoger beroep WSNP

Wat is dat? Een hoger beroep WSNP? Dat leggen wij je graag uit.

Tussentijdse beëindiging

Soms gebeurt het dat een wettelijke schuldsaneringsregeling niet helemaal vlekkeloos verloopt. Er zijn misschien nieuwe schulden ontstaan, of de sollicitatieverplichting is niet naar behoren nagekomen. Dit kunnen redenen zijn om de regeling tussentijds te beëindigen, iets wat je absoluut niet wilt! Het gevolg is namelijk dat je de komende tien jaar geen aanspraak meer kunt doen op de schuldsaneringsregeling. Bovendien kan je vanaf het moment dat je regeling beëindigd is weer brieven van je schuldeisers verwachten. Zij mogen namelijk weer alle maatregelen nemen om hun vordering op jou te gaan verhalen. Inclusief bijkomende kosten en misgelopen rente.

Oplossing; hoger beroep

Heb je net de zitting gehad en is er besloten dat jouw regeling tussentijds ten einde komt? Onderneem dan vandaag nog actie! Je hebt na ontvangst van het vonnis acht dagen de tijd om in hoger beroep te gaan tegen de beslissing van de rechter. Dit doe je met behulp van een advocaat. Je advocaat zal jouw zaak uit handen nemen en onderzoeken of er mogelijkheden zijn om jouw regeling alsnog te hervatten. Je gaat samen met je advocaat naar de zitting en vecht als het ware de beslissing van de rechter aan. Het gebeurt meer dan eens dat het Hof anders beslist dan de rechter met als gevolg: je zit weer in de schuldsaneringsregeling.

Laat deze kans niet aan je voorbij gaan en neem direct contact met ons op wanneer jouw regeling tussentijds beëindigd is. Wij werken samen met advocaten die gespecialiseerd zijn op het gebied van schulden en de WSNP, en dat is precies wat jij nodig hebt. Wacht absoluut niet te lang, je hebt maar een paar dagen om in hoger beroep te gaan tegen de beslissing van de rechter. 

 

Bel ons vandaag nog
Whatsapp