Gratis hulp bij schulden Groningen | Advies bij Schulden
Hét betrouwbare gratis
adviesbureau bij schulden

Hulp bij schulden in Groningen

Zit jij helaas met schulden en wil je graag gratis hulp om jouw schulden netjes af te lossen en daarnaast elke maand nog kunnen rondkomen? Je staat hier niet alleen voor, want Advies bij Schulden is het adviesbureau dat jou gratis hulp bij schulden biedt. Wij zijn er voor hulp bij schulden in Groningen en de rest van Nederland.

U kunt ons anoniem én gratis bellen op 088 1341800. Het maakt voor ons niet uit hoe jij aan je schulden bent gekomen, wij staan voor je klaar om je hieruit te helpen!

Wat doet Advies bij Schulden?

Advies bij Schulden is een betrouwbaar gratis adviesbureau bij schulden. Wij helpen mensen die in de schulden zitten en bieden gratis hulp bij schulden in o.a. Groningen. Wij zijn gespecialiseerd in:

  • Schulden(bewind)
  • Betalingsregelingen
  • Betalingsachterstanden
  • Schuldhulpverlening

Heb jij te maken met of behoefte aan één of meer van bovenstaande gevallen? Dan kun je dus bij ons terecht voor gratis advies. Wij adviseren jou hoe je uit de schulden komt na je scheiding, door de kosten van de kinderen, een verslaving en al het andere wat een reden geweest kan zijn.

Niemand kiest voor schulden, dus jij verdient het om gratis hulp bij je schulden in Groningen te krijgen.

Laagdrempelige gratis hulp bij schulden

Het grote voordeel bij ons is dat we bereid zijn om jou alle informatie en advies te geven die je nodig hebt om zelfstandig verder te komen. Hier betaal je bij ons geen cent voor en dat maakt Advies bij Schulden een zeer prettige partij voor veel mensen. Je krijgt wel meer inzichten in hoe je goed en geleidelijk uit je huidige situatie kunt komen, maar bent er geen geld aan kwijt. Dat maakt ons ook laagdrempelig en dat is belangrijk als jij wel de wil hebt om hieruit te komen, maar niet de middelen hebt of kent.

Hulp bij schulden Groningen

Dat is waarom wij anders zijn dan andere instanties en adviesbureaus. Wij hebben geen verdienmodel waarmee we aan jou ‘verdienen’, wij zijn er echt om jou te helpen zonder daar zelf beter van te worden.

Hulp bij schulden in de gemeente Groningen

Advies bij Schulden is actief in heel Nederland, dus ook in de gemeente Groningen. Het maakt voor ons niet uit of jij advies in de gemeente Groningen kunt gebruiken of hulp bij schulden in Rotterdam of Amsterdam nodig hebt. Wij zijn bereikbaar vanuit heel Nederland. Wij helpen mensen van hun schulden af door ze direct advies te bieden. En dat is vrij uniek. Bij de meeste gemeentes word je in een wachtrij gezet, maar bij ons heb je meteen een afspraak.

Er zitten meer mensen met schulden in Nederland dan je wellicht denkt. Je bent echt niet de enige, maar wilt natuurlijk wel van je schulden af. Wij bieden jou graag gratis hulp bij schulden in de gemeente Groningen.

Wil jij in de gemeente Groningen een afspraak maken en advies of begeleiding van ons? Dan is het aan jou om even contact met ons op te nemen. Wij helpen je echt graag!

Gemeentelijke kredietbank

Wij kunnen jou helpen met een oplossing voor jouw schulden. Verder kun je goed geholpen worden door de gemeentelijke kredietbank. Elke gemeente heeft een kredietbank, waar je heen kunt voor een schuldregeling. Hier wordt bijvoorbeeld gekeken naar jouw inkomen en hoe je uit de geldproblemen kunt komen.

Ook bij de Groningse kredietbank kun je terecht. Je bent welkom bij de kredietbank vanaf het moment dat je 18 jaar oud bent. De kredietbank kan voor jou aanvragen doen bij de schuldeisers. Op deze manier wordt jou de beste schuldhulp mogelijk geboden en kom je zo snel mogelijk uit de geldproblemen.

Bij de kredietbank kun je terecht voor een kosteloze intake. Een schuldregeling bij deze instantie kost in de meeste gevallen niets. Dit is iets wat wordt besproken bij het intakegesprek. Wil je meer informatie over de kredietbank en hoe je hier terecht kunt komen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen jou graag verder in jouw traject om van de geldproblemen af te komen.

Uiteraard zijn er nog vele andere manieren van schuldhulpverlening. Ook hier kunnen wij je meer informatie over geven. Het enige wat je hoeft te doen is contact met ons opnemen. Dit is, zoals we eerder zeiden, geheel kosteloos.

Kan Advies bij Schulden mij ook helpen?

Ja, iedereen mag ons bellen voor gratis hulp bij schulden. Wij zijn er voor particulieren zoals jij. Het maakt niet uit of het hier langlopende schulden betreft of problematische schulden. We nemen jouw situatie door en vervolgens krijg je van ons een advies over hoe je dit het beste kunt aanpakken. Onze ervaring leert dat als jij ons advies ten harte neemt, je ook daadwerkelijk vrij zelfstandig uit je schulden gaat komen. Jij moet het doen, maar wij bieden je wel de middelen/manieren om dit zelf te kunnen doen.

Bellen voor hulp bij schulden in Groningen

Wil jij graag zo snel mogelijk van de schulden af? Bel ons dan gerust op werkdagen tussen 09.00 en 16.00 uur. Ons nummer is geheel gratis te bellen en je kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. Allereerst kun je bellen naar 0881341800. Liever een Whatsappberichtje sturen en met ons chatten?

Dat kan naar 06-nummer: 0627438111. Vind je het prettiger om eerst zelf je hele verhaal en situatie op papier te zetten? Mail ons dan gerust waar we jou bij kunnen helpen naar info@adviesschulden.nl.


Contact opnemen Gelijk bellen
Whatsapp