Heb je hulp bij schulden nodig? | Advies bij schulden

Hulp bij schulden

Sta jij open voor hulp bij je schulden? Professioneel adviesbureau Advies bij schulden is dé expert op het gebied van gratis advies geven over geldzaken. Als je in de schulden zit, om wat voor reden dan ook, weet je hoogstwaarschijnlijk niet hoe je daar zelf uit kunt komen zonder professionele begeleiding. Je hebt op dit moment niet genoeg geld ter beschikking en de rekeningen blijven zich maar opstapelen. Hoe nu verder?

”Help, ik heb geldproblemen!” Is dat wat op dit moment door jouw hoofd schiet? Bij Advies bij Schulden kunnen we je adviseren over de mogelijkheden die je hebt om jouw schulden af te lossen. Door met onze experts in gesprek te gaan, krijgen wij een goed beeld van jouw huidige (financiële) situatie. Vervolgens bekijken wij de mogelijkheden die je hebt en welke oplossing het beste bij jou en je situatie past.

Neem dus gelijk contact met ons op om een afspraak in te plannen!

Contact opnemen WhatsApp direct

Hulp bij schulden: de verschillende mogelijkheden

Wat moet en kun je doen als je diep in de schulden zit? Er zijn namelijk verschillende mogelijkheden om jou te helpen met je schulden. Naast het treffen van een betalingsregeling zijn er diverse kantoren die jou hulp bij schulden kunnen bieden door middel van bijvoorbeeld bewindvoering, budgetbeheer of schuldsanering. Meestal komt het erop neer dat het kantoor jouw financiën dan gedeeltelijk of volledig beheert en zo jouw geldproblemen probeert op te lossen.

Advies bij Schulden kan je hulp bij schulden bieden door jou te adviseren over welke strategie het meest geschikt is voor jouw schulden. Natuurlijk wil jij zo snel mogelijk van de schuldproblemen af en daar gaan we samen ook voor zorgen, maar tegelijk helpen wij jou om naar de langere termijn te kijken. Alleen zo krijgen we jou echt uit de schulden en dat is ons gezamenlijke doel. Samen komen we tot een oplossing van jouw financiële problemen.

Hulp bij schulden

Gratis hulp en advies bij je schulden

Betalen voor hulp en advies als je al met schulden zit is het laatste wat je wilt. Daarom bieden wij gratis hulp aan voor mensen met schuldproblemen. Zo helpen we jou de goede kant op, zonder dat we bijdragen aan je schulden.

Beschikbaar voor iedereen die het nodig heeft

Wij bieden gratis advies en hulp bij schulden aan iedereen die dit nodig heeft. Het maakt dus niet uit hoe groot je schuldenlast is, groot of klein. Zo bieden we onder meer advies aan mensen met een belastingschuld, mensen die regelmatig bezoek van deurwaarders krijgen en personen met een hypotheekschuld.

Ook kunnen schulden door leningen zijn ontstaan, of kan het om een huurschuld gaan. Een andere situatie is als je ZZP’er bent en financieel in de knoop bent geraakt door de coronacrisis. Dit zijn slechts voorbeelden. Neem daarom gerust gratis contact op om je persoonlijke situatie te bespreken. Dan kijken wij hoe je daarbij geholpen kunt worden.

Contact opnemen WhatsApp direct

 

Instanties: schuldhulpverlening van je gemeente

Er zijn diverse instanties die je hulp kunnen verlenen als je met schulden kampt. Deze instanties helpen je grip op je financiële situatie te krijgen en gaan op zoek naar een passende schuldregeling. Neem voor meer informatie over de hulp van deze instanties contact op met je gemeente.

 

  • Juridisch loket
  • Wijk- en buurtteams
  • Kredietbank
  • Maatschappelijke hulp
  • De afdeling schuldhulpverlening van je gemeente
  • Sociaal raadslieden
Hulp bij schulden Den Haag

Groot netwerk van experts en deskundigen

Advies bij Schulden geeft mensen met geldproblemen hulp bij schulden door middel van advies. Dat doen wij door zorgvuldig naar de situatie te kijken en deze zo goed als mogelijk in kaart te brengen. Wij hebben een groot netwerk van bedrijven opgebouwd en kunnen vervolgens met de meest geschikte expert aan jouw toekomst bouwen.

Professionele support in 3 stappen

Hulp bij schulden bieden wij aan de hand van 3 stappen.

1. Allereerst neem je contact met ons op waarna we samen een gratis afspraak met je inplannen

2. Gedurende dit intakegesprek brengen we jouw inkomen in kaart. Na dit gesprek weet de adviseur genoeg om aan de slag te gaan

3. Ten slotte gaan we aan de hand van de verzamelde informatie op zoek naar de beste oplossing voor jouw situatie. Één werkdag na het intakegesprek nemen we contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen WhatsApp direct

Schuldhulpverlening

Schuldhulpverlening is een drie jaar durend traject dat wordt aangeboden door de gemeente waarin jij woont. Zowel de gemeente zelf als een andere instantie kan deze vorm van hulpverlening aanbieden. De schuldhulpverlener zal samen met jou je schulden in kaart brengen en er zal een overeenkomst worden aangegaan waarbij de keus wordt gemaakt voor een saneringskrediet of schuldbemiddeling.

Aan het eind van het traject wordt er een voorstel tot finale kwijting aangeboden aan de schuldeisers en zal de rest van de overgebleven schuld worden kwijtgescholden wanneer de schuldeisers akkoord gaan met de voorstellen.

Bewindvoering en budgetbeheer

We willen graag twee opties uitlichten: bewindvoering en budgetbeheer. Als je onder bewind komt te staan krijg je een bewindvoerder toegewezen. Deze bewindvoerder zal afspraken maken met je schuldeisers en een budgetplan opstellen. Bij budgetbeheer wordt jouw financieel overzicht tijdelijk overgedragen aan een budgetcoach. Deze coach zal een maandelijks budget voor je berekenen en de verplichte betalingen (hypotheek- of huurlasten en ziektekosten) regelen.

Neem contact op voor hulp bij schulden

Ben je op zoek naar hulp bij schulden? Advies bij Schulden kan je verder helpen. Maak gelijk een telefonisch afspraak met ons door te bellen of te whatsappen. Je kunt ook contact met ons opnemen via de chatfunctie op de website of je kunt het contactformulier invullen. Kies waar jij je prettig bij voelt. Wij communiceren duidelijk en snel en bieden je graag hulp bij je schulden.

Hieronder vind je de aanvraagformulieren voor budgetbeheer en bewindvoering.

Wil je ons bellen? Wij zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 16:00 uur!

Liever mailen? Dat kan ook! Mail dan naar onderstaand e-mailadres en wij reageren op werkdagen binnen 24 uur.

Belafspraak maken

Whatsapp