Ik heb schulden, wat nu? | Gratis Advies bij Schulden
Hét betrouwbare gratis
adviesbureau bij schulden

Ik heb schulden, wat moet ik doen?

Heb jij te maken met schulden waar jij hulp bij nodig hebt? Of schulden waar je langer mee te maken hebt maar waar het niet lukt om vanaf te komen? Wanneer jij elke maand geld tekort komt en de rekeningen blijven binnenkomen, ben je hier naar de juiste plek gekomen. Wij gaan namelijk jou helpen met jouw financiële problemen, gratis en snel

De kans is namelijk groot dat jij naar hulp en advies zoekt. Omdat je zelf niet goed weet hoe je hier mee om moet gaan.

Wij zijn dan de expert die je nodig hebt als jij financieel in nood zit. Aan de hand van jouw persoonlijke situatie gaan wij bekijken hoe we jou het beste verder kunnen helpen. Door samen te werken met verschillende experts vinden wij altijd een gepaste oplossing voor jou.

Neem dus gerust vrijblijvend contact met ons op zodat we de mogelijkheden met elkaar kunnen bespreken!

Uit de schulden komen

Er zijn allerlei oplossingen denkbaar wanneer het financieel even tegen zit. Wij hebben de kennis in huis van al deze mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld een betalingsregeling treffen.

Ook bestaan er kantoren die jou kunnen helpen als je schulden hebt door middel van:

 • bewindvoering
 • budgetbeheer
 • minnelijke of wettelijke schuldsanering.

Bij de meeste oplossingen worden jouw financiën tijdelijk (geheel of gedeeltelijk) door iemand anders beheert. Dit terwijl die persoon met jou samenwerkt aan het wegwerken van de tekortkomingen.

Wij kijken zorgvuldig naar jouw situatie en kijken dan op welke wijze wij jou het beste kunnen helpen. Vervolgens kunnen we gaan werken aan een betere toekomst, zonder financiële tekortkomingen!

Snel van schulden afkomen?

In sommige gevallen zal het verhelpen lastig zijn. Bij het oplossen van grote schulden kost het vaak simpelweg meer tijd om financieel weer gezond te worden. Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Echter, in het geval van een kleine schuld kan het dat met een paar ingrepen jouw problemen verholpen kunnen worden.

In beide situaties, grote of kleine schulden, kun je contact met ons opnemen. Wij staan voor je klaar met een zo goed mogelijk advies van onze experts.

Over onze organisatie

Wij zijn een organisatie die mensen helpen met financiële problemen. Dit doen wij door hen te adviseren over het oplossen van die schulden.

Wij zijn een gratis en betrouwbaar advies bureau met veel kennis op het gebied van financiële hulp bij. Wanneer jij ons benaderd voor hulp kijken wij heel nauwkeurig naar jouw persoonlijke situatie.

Wat wij jou kunnen bieden:

 • Geheel gratis advies, zodat je niet nog meer uitgaven hebt in een al lastige financiële situatie
 • Op maat gemaakt advies van alle soort schuldproblemen door onze experts.
 • Experts die beschikken over tal van ervaring met het oplossen van allerlei mogelijke schuldsoorten
 • Een persoonlijke benadering, waarin we jou meenemen in het proces van het verhelpen.

Wij proberen jouw situatie zo precies als mogelijk in kaart te brengen. Vervolgens gaan experts uit ons netwerk aan jouw financiële toekomst werken.

Waar jij woont maakt voor ons niets uit. Wij helpen mensen met schulden door heel Nederland.

Aarzel niet en neem contact op!

Als je op onze website terecht bent gekomen heb je eigenlijk al de eerste stap gezet. Als jij echt geholpen wil worden kun je nu het beste gelijk contact opnemen met ons. Zo kunnen wij jou verder helpen.

Ik heb schulden

Wij zijn op allerlei manieren te bereiken. Je kunt ons bijvoorbeeld bellen, WhatsAppen, het contactformulier invullen of gebruik maken van de chatfunctie op de website. Ook kun je even aangeven dat wij jou terugbellen!

Waar kan ik terecht met mijn schulden?

Als je schulden hebt, kan je terecht bij een gratis adviesbureau als Advies bij Schulden. Wij helpen jou om van je schulden af te komen. Dat doen wij door middel van gratis advies. Als jij een afspraak bij ons maakt, kan je je situatie aan ons uitleggen.

Vervolgens nemen wij jou situatie onder de loep en adviseren jou over de verschillende mogelijkheden. Zo is het treffen van een betalingsregeling een mogelijkheid, maar ook bewindvoering, budgetbeheer of minnelijke of wettelijke schuldsanering kan een uitkomst bieden.

Een afspraak maken doe je door contact met ons op te nemen. Je mag ons contactformulier invullen of bellen naar 0881341800. Wij zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 16.00 uur.

Bieden jullie gratis hulp aan bij schulden?

Ja, wij bieden gratis hulp aan bij schulden. Wij zijn een gratis adviesbureau dat gericht is op mensen met schulden. Iedereen kan schulden maken, je hoeft je dus niet te schamen voor jouw situatie. Samen gaan wij aan de slag om jou weer schuldenvrij door het leven te laten gaan.

De eerste stap naar gratis hulp is een afspraak maken bij ons adviesbureau. Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 0881341800. Wij zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 16.00 uur.

Hoe kom ik met jullie in contact?

Je kan op drie manieren met ons in contact komen. Je mag ons online contactformulier invullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Bellen is ook een contactmogelijkheid. Ons telefoonnummer is 0881341800. Wij zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 16.00 uur. Tot slot kun je ook een e-mail sturen naar info@adviesschulden.nl. Wij reageren binnen 24 uur op mails.

Kan ik schulden oplossen zonder schuldsanering?

Ja, je kunt schulden oplossen zonder schuldsanering. Mits er geen problematische schulden open staan.

Je kunt van je schulden afkomen van je schulden afkomen zonder schuldsanering op de volgende manieren:

 • Bewindvoering
 • Minnelijke schuldhulpverlening
 • Budgetbeheer
 • Betalingsregeling treffen met de schuldeisers

Wil je meer weten over het aflossen van je schulden? Neem dan gerust contact met ons op, wij informeren je graag.


Contact opnemen Gelijk bellen
Whatsapp