Wat doen wij en wat kunnen wij voor jou betekenen? | Advies bij Schuld
Hét betrouwbare gratis
adviesbureau bij schulden

Wat doen wij?

Soms zit je in een situatie die uitzichtloos lijkt. Schulden stapelen zich op en door de bomen zie je het bos niet meer. Of blijft een deurwaarder loonbeslag of bankbeslag leggen en ben je het niet eens met het beslag of de hoogte van het beslag? Een schuldenvrij en financieel stabiel leven, dat moet iedereen gegund zijn.  

En daar komt Advies bij Schulden om de hoek kijken. Wij weten precies welke hulp het beste past bij jouw persoonlijke situatie. Wij weten welke oplossing het meest geschikt zou zijn voor jouw probleem, ook al denk je misschien dat er geen oplossing meer is. Voelt het alsof je tegen een muur loopt en niet verder komt? Dan zijn wij er om je verder te helpen.

Hoe gaan wij te werk?

Het klinkt tot dusver allemaal goed, de juiste oplossing voor uw probleem. Maar hoe gaan wij te werk?

De eerste stap heb je al gezet, je bent terecht gekomen op onze website. Nu is het belangrijkste dat je contact met ons opneemt, zodat we jou verder kunnen helpen. Wij zijn heel makkelijk bereikbaar; je kunt ons mailen, bellen, WhatsAppen of met ons chatten via deze site. Wil je dat wij je bellen? Geen punt, laat het ons weten en wij bellen je terug.

De tweede stap is ons vertellen wat er aan de hand is. Eén van onze persoonlijke adviseurs belt je op een moment dat het jou het beste uitkomt zodat er alle tijd is om een goed beeld te krijgen van jouw probleem of situatie. Na het aanluisteren van jouw verhaal kan onze adviseur nog wat aanvullende vragen stellen en daarna gaat je adviseur aan de slag!

De derde stap is het makkelijkst. Jouw adviseur gaat jouw probleem in kaart brengen om te achterhalen welke oplossing jij nodig hebt. Binnen één werkdag wordt er contact met je opgenomen en vanaf dat moment wordt er gewerkt aan het oplossen van jouw problemen. Ons streven is uiteraard het helpen van iedereen die op financieel gebied hulp behoeft. Wij zijn eerlijk en deskundig, en daardoor moeten wij ook eerlijk tegen jou zijn. Als wij niet de geschikte oplossing kunnen bieden zullen wij dit te allen tijde aan je uitleggen. Maar maak je geen zorgen, want voor de meeste financiële problemen is er écht een oplossing!

Is dit precies wat jij nu nodig hebt? Neem dan vandaag nog contact op!

Ja, ik wil geholpen worden!

 

 

Whatsapp