Schuldhulpverlening zzp | zzp'er met schulden | Advies bij schulden

Schuldhulpverlening voor zzp

Als adviesbureau biedt Advies bij schulden schuldhulpverlening voor zzp aan. Mocht jij een zzp’er met schulden zijn, kun je bij ons terecht voor schuldhulp speciaal voor ondernemers. Door nauwkeurig jouw financiële problemen in kaart te brengen en daar een analyse op los te laten kunnen wij beoordelen met welke vorm van hulp jij het beste af bent. Je ontvangt van ons gratis advies over de best te nemen koers. Vervolgens gaan we, samen met ons netwerk van experts, daarmee aan de slag.

Meer weten hoe we jou als zzp’er hulp bij uw schulden kunnen bieden? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze zzp schuldhulpverlener vertelt je graag meer over onze schuldhulp voor de zzp’er.

Contact opnemen WhatsApp direct

Schuldhulpverlening voor zzp: voor de zzp’er met schulden

Soms gaan dingen niet zoals we willen dat ze zouden gaan. Je gaat je dromen achterna en begint voor jezelf, als zzp’er van je eigen bedrijf. Met grootste plannen en een uiteengezette visie ga je aan de slag om jouw dienstverlening, product en/of bedrijf van start te laten gaan. Totdat de realiteit aanklopt en je een klap in het gezicht geeft. Zaken gaan niet zoals gehoopt en je belandt in de schulden.

De realiteit waarin we ons nu verkeren heet de coronacrisis. Veel ondernemers moeten alle zeilen bijzetten om deze crisis te kunnen overleven. Herken je jezelf in deze situatie, of ben je om een andere reden in financieel zwaar weer beland? Ben je een zzp’er met schulden? Weet je het even niet meer en heb je daar direct hulp bij nodig? Bij Advies bij Schulden zit je goed, wij zijn het adres voor schuldhulpverlening voor het zzp.

Schuldhulpverlening voor ondernemers

Als je als zzp’er met schulden kampt en door de bomen het bos niet meer ziet, kan het misschien aanvoelen alsof er geen uitweg is. Met een zzp schuldhulpverlener aan jouw zijde ligt er echter altijd een oplossing klaar. Er bestaan namelijk diverse maatregelen en manieren om ondernemers met schulden te helpen. Wellicht is het treffen van betalingsregelingen met enkele schuldeisers de oplossing.

Wie weet ben je beter af met budgetbeheer, of minnelijke of wettelijke schuldsanering. Ook andere vormen van zzp schuldhulpverlening behoren tot de mogelijkheden. We voorzien je van gratis advies over de verschillende opties, door middel van advies op maat dat is afgestemd op jouw specifieke situatie.

Contact opnemen WhatsApp direct

Instanties die schuldhulp voor de zzp’er geven

Er zijn diverse instanties die schuldhulp kunnen verlenen aan een zzp’er met schulden. Deze instanties helpen je grip op je financiële situatie te krijgen en gaan op zoek naar een passende schuldhulpverlening zzp. Neem voor meer informatie over de hulp van deze instanties contact op met je gemeente.

 

  • Juridisch loket
  • Wijk- en buurtteams
  • Kredietbank
  • Maatschappelijke hulp
  • De afdeling schuldhulpverlening van je gemeente
  • Sociaal raadslieden
Hulp bij schulden

Gratis adviesbureau

Advies bij Schulden is een gratis adviesbureau dat klaar staat voor alle mensen die problemen met schulden hebben. Wij hebben een team van professionals en deskundigen klaar staan die je graag verder helpen door middel van gratis en betrouwbaar advies op maat. Advies bij Schulden is altijd in staat de juiste oplossing te vinden voor jouw schuldenprobleem.

We zijn actief door heel Nederland en maken graag een vrijblijvende afspraak met je voor een adviesgesprek. Het enige wat rest voor je is contact met ons opnemen! Indien gewenst kan dit anoniem.

Schuldhulpverlening zzp gezocht?

Als zzp’er met schulden die zzp schuldhulpverlening wil ontvangen is contact opnemen met ons de eerste te zetten stap. Dat kan op verschillende manieren. Je mag ons bellen via 088 1341800 of een WhatsApp bericht sturen naar 06 27438111.

Ook kun je een e-mail sturen, het online contactformulier invullen of contact opnemen via de chatfunctie op onze website. Of doe een aanvraag via een speciaal formulier. Graag maken we een afspraak met je om je situatie door te lichten!

Wil je ons bellen? Wij zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 16:00 uur!

Liever mailen? Dat kan ook! Mail dan naar onderstaand e-mailadres en wij reageren op werkdagen binnen 24 uur.

Belafspraak maken

Whatsapp