Bent u zzp’er en heeft u schulden? | Advies bij Schulden
Hét betrouwbare gratis
adviesbureau bij schulden

Bent u zzp’er en heeft u schulden?

Soms gaan dingen niet zoals we willen dat ze zouden gaan. U gaat uw dromen achterna en begint voor uzelf, als zzp’er van een bedrijf. Met grootste plannen en een uiteengezette visie gaat u aan de slag om uw dienstverlening, product en/of bedrijf van start te laten gaan. Totdat de realiteit aanklopt en u een klap in het gezicht geeft. Zaken gaan niet zoals gehoopt en u belandt in de schulden.

Herkent u uzelf in deze situatie, of bent u om een andere reden in financieel zwaar weer beland? Bent u zzp’er en heeft u schulden? Weet u het even niet meer en heeft u daar direct hulp bij nodig? Bij Advies bij Schulden zit u goed, wij zijn het adres voor schuldhulpverlening voor zzp’ers.

Door nauwkeurig jouw financiële problemen in kaart te brengen en daar een analyse op los te laten kunnen wij beoordelen met welke vorm van hulp u het beste af bent. U ontvangt van ons gratis advies over de best te nemen koers. Vervolgens gaan we, samen met ons netwerk van experts, daarmee aan de slag.

Meer weten hoe we u als zzp’er hulp met uw schulden kunnen bieden? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze schuldhulp.

Er ligt altijd een oplossing voor u klaar

Als u als zzp’er met schulden kampt en door de bomen even het bos niet meer ziet kan het misschien aanvoelen alsof er geen uitweg is. Met Advies bij Schulden aan uw zijde ligt er echter altijd een oplossing klaar. Er bestaan namelijk diverse maatregelen en manieren om mensen en bedrijven met schulden te helpen. Wellicht is het treffen van betalingsregelingen met enkele schuldeisers de oplossing.

Ik heb schulden als zzper

Wie weet bent u beter af met budgetbeheer, of minnelijke of wettelijke schuldsanering. Ook andere vormen van schuldhulpverlening behoren tot de mogelijkheden. Advies bij Schulden voorziet u van gratis advies over uw opties, door middel van advies op maat dat is afgestemd op jouw specifieke situatie.

Over Advies bij Schulden

Advies bij Schulden is een gratis adviesbureau dat klaar staat voor alle mensen die problemen met schulden hebben. Wij hebben een team van professionals en deskundigen klaar staan die u graag verder helpen door middel van gratis en betrouwbaar advies op maat. Advies bij Schulden is altijd in staat de juiste oplossing te vinden voor uw schuldenprobleem.

We zijn actief door heel Nederland en maken graag een vrijblijvende afspraak met u voor een adviesgesprek. Het enige wat rest voor u is contact met ons opnemen! Indien gewenst kan dit anoniem.

Ik ben zzp’er en heb schulden, wat nu?

Als u met schulden kampt en daar hulp bij nodig heeft is contact opnemen met ons de eerste te zetten stap. Dat kan op verschillende manieren. U kunt ons bellen via 088 1341800 of een WhatsApp bericht sturen naar 06 27438111.

Ook kunt u een e-mail sturen, het online contactformulier invullen of contact opnemen via de chatfunctie op onze website. Graag maken we een afspraak met u om uw situatie door te lichten!


Contact opnemen Gelijk bellen